fbpx

Megjelent a #VÁLSÁGPOP című album I HUN

Szerző: The Anahit Közzétéve:

2022-ben Rita hatalmas kihívás elé állította magát: a zenekar TikTok csatornáján elindította az Így születnek a dalok című sorozatot, amelynek keretein belül hétről hétre új dalkezdeményekkel lepi meg a követőket. A legnagyobb sikert aratott dalokat aztán fogtuk, és egy egész albummá gyúrtuk, így született meg a #VÁLSÁGPOP albumunk, amit a hétköznapokban is egyre érezhető gazdasági válság inspirált. Ezen az albumon található a Bills (OH NO) című dal, és a Tesco Chips is (ez utóbbiról megjelenésekor még a Forbes is hírt adott).

„Rengeteget olvasok, követem, hogy mi van a világban és Magyarországon. Például egy rosszabbfajta bulvár cikken úgy fel tudom húzni magam, hogy estére már kész is a dal. Mindig igyekszem naprakész lenni abban, hogy éppen mi foglalkoztatja az embereket. Ez nem is olyan nehéz feladat, hiszen engem is pont ezek a dolgok érdekelnek. 2022-ben olyan érzelmi hullámvasúton voltam, hogy hihetetlen. Voltam nagyon boldog, erős, vidám és voltam duván a padlón is. Ez, és az aktualitás kötik össze a dalokat a lemezen.” – mesélte Rita az albumra kerülő dalokról.

Válság van, amit mindenki a saját bőrén érez meg. Mi annyival tudunk segíteni, hogy amikor a dalainkat hallgatjátok vagy a koncertjeinken vagytok, akkor ki tudjátok adni magatokból ezt a feszültséget, és mosolyt tudunk csalni az arcotokra. Ezért válságpop: válságban írt popdalok, hogy egy picit elviselhetőbb legyen a napod.

Kategóriák: magazine